Waarom een GameTable kopen?

Waarom een GameTable kopen?

Waarom zou u the GameTable aanschaffen?
Zo goed gaat het allemaal niet in de horeca...

Al een aantal jaren heeft de horecabranche te maken met een ongekende dynamiek. Door de crisis heeft de consument keuzes moeten maken, veelal ten koste van de horeca. Gelukkig lijkt het tij te keren, de economie trekt weer aan en de consument durft weer geld uit te geven. Een hoopvol geluid of toch niet?

 

Het traditionele café

Uit een artikel over Drinkgelegenheden van Rabobank Cijfers & Trends, 39e jaargang, editie 2015/2016 kunnen we lezen dat het traditionele café het ondanks de aantrekkende economie erg moeilijk heeft. Hoe komt dat? Veel cafés blijven steken bij het schenken van het pilsje tegen een veel te hoge prijs. De consument kiest steeds vaker voor verrassende concepten waar beleving en uniekheid centraal staan. Veel cafés bieden simpelweg een te weinig onderscheidend product. Consumenten vertonen ook een ander gedrag, de interesses zijn veranderd. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een gelegenheid waar gegeten en gedronken kan worden en het liefst nog iets meer. Per saldo blijft de branche door de toenemende concurrentie een vechtersmarkt en voor veel ondernemers is het lastig een goed rendement te realiseren.

 

Het is essentieel voor drankverstrekkers om uit te blinken en te specialiseren.

Traditionele concepten zoals het café hebben het moeilijk. Veel cafés bieden simpelweg een te weinig onderscheidend product en moeten het nog hebben van het traditionele pilsje die tegen een te hoge prijs moet worden verkocht.

Eetcafés zullen zich ten opzichte van de moordende concurrentie moeten blijven onderscheiden door echte meerwaarde te bieden.

Een gewoon goed product is niet voldoende meer; het moet unieker, bijzonderder en verrassender.

De consument laat zich graag verleiden tot het betalen van een meerprijs voor een product met een unieke beleving in een unieke setting. Ondernemers kunnen hierop inspelen door een bijzonder concept.

 

Hoe daar op in te spelen?

Cafés, maar ook andere horecagelegenheden gaan zich steeds meer specialiseren. De traditionele drankverstrekkers, zeg maar de cafés, worden omgetoverd tot speciale biercafés, koffiebars of eetcafés. Kortom: het traditionele café verdwijnt steeds vaker uit het straatbeeld. Zoals al eerder geschreven: consumenten zoeken een horecagelegenheid die iets meer te bieden heeft en ook nog een goede ligging heeft. De horeca moet in gaan spelen op de beleving en de emotie van de consument.

 

Mogelijkheden?

Zijn er dan nog mogelijkheden voor de horeca en misschien in het bijzonder voor het “traditionele” café? Zeker. The GameTable biedt de horeca nieuwe mogelijkheden aan. Gasten beleven met de speltafel van the GameTable de huiselijke sfeer in uw gelegenheid. Hoe fijn is het, om onder het genot van een hapje en een drankje, met z’n allen aan de tafel een spelletje te spelen. Met de interactieve speltafel van The Game Table brengt u de ouderwetse gezelligheid van een spelletje spelen in een modern jasje in uw zaak. Laat u verrassen door de mogelijkheden van the GameTable en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in onze showroom. Wij laten u graag kennismaken met the GameTable. Met The GameTable geeft u een mooie invulling aan uw bedrijf en biedt u uw gasten een unieke en speciale beleving aan waar ze graag voor terugkomen!

 

Gelezen: 1201 keer

De nieuwste sensatie

the GameTable

Creëert ouderwetse gezelligheid

The GameTable bestaat uit een interactieve tafel van 200 x 125 cm en is voorzien van een houten bovenlaag met houten randen. Een gewone tafel dus, waaraan ook gegeten en gedronken kan worden. Na het diner even met een doekje de tafel afnemen, beamer en computer inschakelen en spelen maar! De tafel wordt met een usb-kabel aan een computer aangesloten waar de verschillende spellen op geïnstalleerd zijn. Boven de tafel zijn een beamer en luidsprekers gemonteerd, ook verbonden met de computer. De beamer projecteert het beeld van boven op het tafelblad. Door het aanraken van het tafelblad met je vingertoppen bestuur je the GameTable.

De unieke software voor the GameTable ontwikkelen wij zelf. Ook bedenken en ontwikkelen wij de spellen die op the GameTable gespeeld kunnen worden. Uitgangspunt hierbij is dat het spel en de bediening toegankelijk is voor jong en oud.

Een wijs mens eert geen spel, waar slechts het toeval heerst.

Gotthold Ephraim Lessing

 
Niet te onderschatten

Onze service

We houden ervan
dat uw bezoekers tevreden zijn.

We spelen graag een spelletje maar we hebben een enorme hekel aan verstoppertje spelen!

 • image

  Als er iets mis gaat....

  Problemen worden snel en accuraat opgelost.


 • image

  Jarenlang speelplezier

  Ons Onderhoud & Service contract geeft recht op elk half jaar één of meerdere nieuwe spellen.


 • image

  Garantie

  1 jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon.


Het is een onnozel spel als niemand wint.

Thomas Fuller

 
the GameTable

De spellen

en we zijn er trots op

The GameTable is een interactieve speltafel, ontwikkeld in eigen beheer, geschikt voor jong en oud. In plaats van in je eentje een computerspelletje spelen op je telefoon of tablet, speel je nu samen aan the GameTable. Een grote tafel met een actief speelveld van 160 x 90 cm met daarop nu al de volgende spellen:
• PinBall for 6: 6-persoons flipperkast,
• PacMan for 6: ronddwalen in een doolhof,
• Froggy: jouw kikker vliegen laten vangen,
• Park your Car: jouw auto op de juiste plek parkeren.

 
Froggy
Froggy

Froggy

Readmore
Park your Car
Park your Car

Park your Car

Readmore
Pinball for 6
Pinball for 6

Pinball for 6

Readmore

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.

Albert Einstein

 
Onze laatste spelvideo's

Onze Video's

Kijk en geniet

 

 

 

 

Het is geen schande gespeeld te hebben, maar wel om het spel niet af te maken.

Origineel: Nec lusisse pudet, sed non incidere ludum

Horatius

 
Laatste nieuws

Blog

Berichten op onze tijdlijn

of

0313 785336

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00

En nu

Neem contact met ons op

Geen tijd te verliezen

 

The GameTable. Dierenseweg 4, 6961LN te Eerbeek

Han van Schijndel
0313 785336

Routeplanner op Google Maps

 

Please prove you are human!
 
 
 
 
 
Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Meld U aan